For å bruke Zapier sammen med TicketCo trenger du en egen API-nøkkel. Denne finner du under "Integrasjoner" under "Profil" inne i admin siden.

Dersom du trenger en API nøkkel for å utvikle en egen app eller integrering med andre systemer enn Zapier må du kontakte TicketCo for å få din API nøkkel.

For å få denne API-nøkkel må du be om å få den tilsendt. Send oss en melding på support@ticketco.no eller brukt "HJELP"-knappen i admin sidene.