Hva betyr faktura hos TicketCo?

• Fakturasalg er kun en oppgjørstype
  • TicketCo sender ikke faktura og krever ikke inn penger
  • Fakturasalg gjelder som et faktisk salg. Dette betyr at det vil opprettes faktiske billetter og det vil beregnes provisjon til TicketCo på salget.
  • Det beregnes 1% på alle fakturabilletter uavhengig av din prisplan hos TicketCo.

I TicketCo har du muligheten til å opprette fakturasalg. TicketCo kommer ikke til å sende en faktura eller kreve inn penger fra kunden. Dette betyr at du i rapporter og bilag vil få en oversikt over alt salget ditt som er registrert som fakturasalg. Dersom du driver med fakturasalg, gjør dette det lettere for deg å holde oversikt over hvor  mange billetter du skal fakturere kundene dine for.

Når du henter ut fakturabilletter gjelder det som et faktisk salg. Dette betyr at det vil opprettes faktiske billetter og det vil beregnes provisjon på salget. TicketCo sin provisjon på salg av fakturabilletter er 1% av totaltbeløpet.

Hvordan oppretter jeg et fakturasalg?

Fakturasalg kan kun opprettes gjennom adminsalg funksjonen i admin siden.

Det er to måter å opprette et fakturasalg på. Den første er å opprette fakturasalget direkte som beskrevet under. Den andre måten er å gjøre om en reservasjon til et fakturasalg. Lær mer om hvordan du gjør om en reservasjon til et fakturasalg her.

1. Velg varer

Gå til admin siden og inn på arrangementet du vil reservere billetter til. Trykk på Adminsalg og så på Opprett adminsalg.

Du skal nå se en liste over dine tilgjengelige billetter på høyre side. For å legge til varer i bestillingen. Legger du inn antallet du ønsker av varen og trykker på den blå pilen.

Når du er ferdig å legge til varer i bestillingen trykker du på Lagre.

2. Navngi reservasjonen

Etter at du har trykket på lagre vil du få opp en skjerm som lar deg navngi bestillingen. Du kan enten navngi alle billettene med samme navn og selskapsnavn, eller navngi hver enkelt billett.

For å navngi alle billettene med samme navn velger du Alle varer og legger inn navn eller selskapsnavnet på kunden.

For å navngi hver enkelt vare velger du Vare 1 og legger inn navnet på kunden. Deretter velger du Vare 2 og legger inn navnet på kunden. Dette gjentar du til du har navngitt alle varene.

!OBS - Husk at både selskapsnavn og fornavn / etternavn på kontaktpersonen hos kunden vil vises i oversikten over ditt adminsalg.

Når du er ferdig med å navngi varene kan du trykke på Lagre og fortsett.

3. Velg oppgjørstype

Her velger du hvordan bestillingen skal registreres. Dersom du ønsker å legge inn et fakturasalg velger du her Faktura og trykker på Fortsett.

4. Distribuer billettene

Dersom du ønsker kan du nå sende billettene direkte til kunden. For å gjøre dette legger du inn e-post og/eller telefonnummer og trykker på Send kvittering

Kunden mottar da billettene på e-post og/eller SMS.