Billetter du ikke kan refundere selv:

• Billetter solgt på nett
  • Billetter solgt på iZettle*

Hvordan refundere billetter

For å refundere billetter solgt på nett eller via iZettle; ta kontakt med support@ticketco.no eller bruk "Hjelp"-knappen. TicketCo kan så refundere billettene tilbake på kortet de ble kjøpt med i løpet av 1-3 virkedager.

*iZettle betalinger kan foreløpig ikke refunderes tilbake på kortet men må utbetales til kontonummer.

Billetter du kan refundere selv:

• Gratisbilletter
  • Billetter med oppgjørstypen kontant
  • Billetter med oppgjørstypen faktura

I disse tilfellene går det aldri betalinger gjennom TicketCo sitt system og du må selv håndtere refusjonen. Du kan merke billettene som refundert i systemet slik at rapportene blir riktig billettene kan selges på nytt.

Når en billett refunderer en billett får det følgende konsekvenser:

1. Billetten blir ugyldig (kan ikke brukes)
  2. Kapasiteten / setet løses opp (slik at andre kan kjøpe det)
  3. Billetten telles ikke i rapporten.

For å refundere en billett gjør du følgende:

1. Logg inn i admin siden på ticketco.no
  2. Gå du til rapport inne på arrangementet det gjelder
  3. Finn billettene det gjelder enten ved å søke eller lete i listen
  4. Huk av på refunder boksen
  5. Trykk på refunder-knappen nederst på siden

Billettene blir da refundert og TicketCo sin provisjon blir tilbakeført ved neste oppgjør.