I TicketCo kan man kopiere arrangement. Dette kan være et nyttig  verktøy for arrangører som legger ut flere arrangement av samme type eller om man vil kopiere oppsettet fra fjorårets festival.

Informasjon som kopierer når man kopierer arrangementet

• Beskrivelse og annen praktisk informasjon om arrangementet
  • Billettyper og priser
  • Spørsmål
  • Sponsorer
  • Sted / adresse

Informasjon som ikke kopieres

• Tittel
  • Dato
  • Lenke til arrangementet
  • Solgte billetter

Zoom

1. Gå inn på arrangementet du ønsker å kopiere.
  2. Trykk på den grønne Kopier knappen.
  3. Legg inn nye informasjon om det nye arrangementet:
    - Tittel
    - Lenke (husk at denne må være annerledes enn orginalen)
    - Dato
  4. Trykk på Lagre.

Kopien av arrangementet blir nå lagret og du vil få opp informasjon om det nye arrangementet.

Alle billettyper tilknyttet arrangementet du kopierer vil også kopieres. Publiseringsdatoene for kopien av disse billettypene vil bli automatisk oppdatert i henhold til det nye arrangementets dato. Husk å sjekke at dette blir riktig i forhold til salget på det nye arrangementet.