I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan selge matservering, transport eller merchandise som t-skjorter som en mersalgsvare i TicketCo.

For å gjøre dette bruker vi mersalgsvare funksjonen i TicketCo. Vi kommer til å bruke eksemplene "Inngangsbillett" og "T-skjorte". Vi ønsker å sette det opp slik at om man kjøper en inngangsbillett til konserten så får man også tilgang på å kjøpe en t-skjorte.

Se videoen under for hvordan mersalgsvarer i TicketCo ser ut for billettkjøpere

I dette eksempelet har vi allerede opprettet et arrangement med en inngangsbillett.

Opprette en mersalgsvare

Det første du må gjøre er å opprette varen du ønsker å selge som en mersalgsvare. Dette gjør du på samme måte som når du oppretter en billettype.

Du bør også opprette en egen kapasitet for mersalg slik at salget av mersalgsvarene ikke påvirker totalen av solgte inngangsbilletter.

1. Trykk på "opprett ny kapasitet"
  2. Legg inn navnet på kapasiteten. Feks. "Mersalg", "Mat" eller "Merch". Legg også inn kapasitetsbegrensningen på salg av varene.
  3. Opprett mersalgsvaren på vanlige måte ved å trykke på "Opprett ny billettype"
  4. Legg inn informasjon om varen på vanlig måte.
  5. Huk av på "opprett mersalgsvare" og huk av på hvilken hovedvarer som skal gi tilgang på å kjøpe mersalgsvaren.
  6. Trykk på "Lagre"

Mersalgsvaren er nå opprettet og dine kunder får tilbud om varen. I dette eksmepelet så vil alle som kjøper en inngangsbillett får tilgang på kjøpe en t-skjorte.

I vår arrangør app vil mersalgsvaren ligge som en vanlig vare og selgeren kan selge t-skjorten uten å måtte selge en inngangsbillett først. Om man ønsker å selge inngangsbillett og t-skjort samtidig i appen må man velge begge varene før man starter betalingen.