Et skjult arrangement er et arrangement som ikke er synlig på ticketco.no eller i noen av våre andre offentlige kanaler. Den eneste måten å få tilgang på et skjult arrangement er enten gjennom den direkte lenken til arrangementet eller gjennom TicketCO sin arrangørapp.

I TicketCo sin admin side:

1. Gå til arrangementet du ønsker å skjule.
  2. Trykk på Endre.
  3. Huk av på skjul dette arrangementet.
  4. Trykk på Lagre.

Når arrangementet er skjult kan du dele lenken til arrangementet, hente ut billetter via Admin salg fanen eller selge dem gjennom TicketCo sin arrangør-app.