Opprett en gratis eller rabattert billettype

1. Gå til billettyperfanen
  2. Trykk 'endre' på kapasiteten du vil legge til gratisbillettene under
  3. Trykk på 'Lag ny billettype'
  4. Legg inn tittel og øvrig informasjon på billettypen
  5. Sett prisen til 0 eller prisen du ønsker billetten skal ha.

Skru på promokoden

1. Under feltet 'Promokode' velg 'Lås billetten med en promokode'
  2. Legg inn promokoden du ønsker å benytte
  3. Velg hvor mange ganger promokoden skal kunne brukes.

OBS! Antall ganger koden skal kunne brukes er antall ganger promokoden kan benyttes, ikke antall billetter som kan kjøpes med promokoden. Om du ønsker å begrense antall billetter gjør du dette under 'Antall tilgjengelige billetter av denne type'.

Send ut lenke og promokode

Siste steg er selvfølgelig å sende ut promokoden til de som skal bruke koden. Når man legger inn koden og trykker på knappen ved siden av så vil promokodebilletten dukker opp øverst i listen.