For å administrere arrangement, hente ut detaljerte rapporter og kontakte billettkjøpere trenger du kun en datamaskin med en nettleser. TicketCo støtter følgende nettlesere:

• Internett Explorer
  • Firefox
  • Google Chrome
  • Safari
  • Opera

Vi anbefaler at du alltid bruker den nyeste versjonen av nettleseren din.

For å verifisere billetter

TicketCo har utviklet en egen løsning for verifisering og salg av billetter. Denne løsningen er tilgjengelig på både iOS (iPhone / iPad / iPod touch) og på Android.

For iOS så må enheten ha minimum iOS 9 installert. Eldre versjoner støttes ikke.
For Android må enheten ha minimum Android 5.0 installert. Eldre versjoner støttes ikke.

For å sjekke iOS versjonen åpner du Innstillinger på iOS enheten og går til Generelt > Om. Her finner du versionen av iOS som er installert på din enhet.

For å sjekke hvilken Android versjon du har installert går du til Instillinger på din Android-enhet og så til Om telefonen / Om nettbrettet.

TicketCo vile også støtte nye versjoner av iOS og Android

For å selge billetter

For å selge billetter over disk eller ved inngangen til ditt arrangement trenger du en iOS-enhet med version 9 eller høyere av iOS. Salg gjennom vår app er foreløpig ikke tilgjengelig på Android appen.

I tillegg til en iOS enhet som beskrevet ovenfor trenger du også en iZettle-terminal. Dette er selve kortterminalen som brukes til å ta kortbetalinger med. Denne kobler du til telefonen / nettbrettet og kan brukes til å selge billetter gjennom vår app. iZettle-terminalen får du kjøpt direkte fra iZettle eller fra vår partner Kontroll Elektro.

Les mer om hvordan du kobler opp iZettle for å ta i mot kortbetalinger.

For å skrive ut billetter

TicketCo støtter foreløpig to billettskriver:

• Stima SML 200 (Premium printer)
  • STAR printer TSP654ii BTi (Economy)

Du kan se hvordan begge billettene ser ut her.

Vi vil poengtere at en billettskriver er ikke nødvendig for å bruke TicketCo da man også kan sende ut billetter både på SMS / E-post direkte når man selger dem.

Dersom du er interessert i å benytte en billettskriver bør du kontakte oss på support@ticketco.no slik at vi kan hjelpe deg i gang.