Du kan enkelt legge til flere personer eller brukere i systemet.

!OBS - Det er bare hovedadministratorer på kontoen som kan opprette og administrere brukere. Denne brukeren er markert med et nøkkel-ikon på høyre side.

Når du oppretter en ny bruker så blir det ikke sendt ut en melding til e-post adressen eller brukernavnet du oppgir. Du må selv gi brukernavnet og passordet til personen som skal ha tilgang til brukeren.

For å opprette en bruker går du til Arrangørinnstillinger i toppmenyen og så til Brukere. Trykk så på Opprett ny bruker.

Feltene du må fylle ut for å opprette en bruker er:

• Fornavn
    Dette kan være navnet på personen som skal bruke brukeren eller noe mer generisk som "Billettsalg 1"
  • Etternavn
    Samme som fornavn
  • E-post
    E-post adressen til brukeren. Dette feltet er ikke obligatorisk.
  • Telefonnummer
    Telefonnummeret til brukeren. Dette er ikke obligatorisk.
  • Brukernavn
    Dette er brukernavnet som man logger inn i TicketCo-appen eller admin sidene med.
  • Passord
    Dette er passordet som man logger inn i TicketCo-appen eller admin sidene med.

Tilganger

• Kontaktperson
    En arrangørkonto kan kun ha én kontaktperson. Dette er hovedadministratoren på kontoen. Dette er den eneste personen som vil kunne andre eller legger til brukere og det er også denne personen TicketCo kontakter dersom vi skulle trenge svar på spørsmål.
  • Adgang til admin-sidene
    Dersom du huker av på denne boksen så vil brukeren ha tilgang til å logge inn på ticketco.no og administrere arrangement og hente ut rapporter.
  • Salg
    Denne boksen bestemmer om brukeren får tilgang til å selge varer i TicketCo-appen
  • Validere / Skanne
    Denne boksen bestemmer om brukeren får tilgang til å skanne billetter med TicketCo-appen.
  • Rapporter
    Denne boksen bestemmer om brukeren får tilgang til rapportene i TicketCo-appen.

Husk å sende brukernavnet og passordet til brukeren når du har lagret brukeren.