Å ta betalt på et gavekort er enkelt!

Aktiver 'Mikset oppgjør' i appen.

Logg deg inn i TicketCo-appen og gå til innstillinger fra hovedmenyen. Her finner du et valg som heter "Aktiver mikset oppgjør". Pass på at denne står på.

Gjør salget

1. Slå inn salget på vanlig måte.
  2. Når du kommer til betaling velger du mikset og velger gavekort.
  3. Velg gavekort. Du får nå opp scanne-skjermen. Her kan du enten scanne QR-koden på gavekortet eller legge inn referansekoden manuelt. Du vil nå se summen som er på gavekortet samt hva som trekkes. Fullfør betalingen.
  4. Dersom kjøpssummen er høyere en verdien som står på gavekortet kan du slå inn restbeløpet på kort eller kontant før du fortsetter.

TIPS: du trenger ikke å skrive inn beløpet manuelt. Trykk på IZettle eller Kontant for å automatisk legge til restbeløpet.

Dersom verdien på gavekortet er høyere enn kjøpssummen vil det resterende beløpet bli stående igjen på gavekortet og de kan benytte koden nesten gang de kjøper noe hos deg.