Inntil videre er gavekort-funksjonen ikke tilgjengelig for alle. Dersom du ønsker å ta den i bruk ta kontakt med oss på support@ticketco.no eller via chat.

Opprette ditt ”Gavekort-arrangement”

1. Gå til gavekort i hovedmenyen.
  2. Trykk på opprett nytt gavekort.
  3. Legg inn tittel og beskrivelse av gavekortet  Vi anbefaler at tittelen på gavekort-arrangementet er på følgende form: ”Gavekort – Arrangørnavn”.
  4. Last opp et fint bilde fra ett av dine arrangement eller noe annet passende.
  5. Legg inn en beskrivelse.
    Det kan være lurt å informere om utløpsdatoen på gavekortet i beskrivelsen. Husk at denne i TicketCo er på minimum 12 måneder fra kjøp. Du setter denne selv senere i prosessen.
  6. Trykk på lagre.

Opprette gavekorttyper

Gavekort-typer er de forskjellige verdiene du ønsker å selge. 100kr, 200kr, 300kr osv.  Vi anbefaler at du navngir disse etter hvor mye de er verdt slik at det er lett å se hvor mye gavekortet gjelder for. Verdien på gavekortet vil alltid være lik det kunden betaler for gavekortet.

1. Trykk på Opprett ny gavekort-type.
  2. Legg inn tittelen på gavekort-typen.
    Beskrivelse og hvordan bruke gavekortet trenger du bare å gjøre dersom det spesielle omstendighet rundt hvordan man kan benytte gavekortet.
  3. Velg antall gavekort av denne typen som skal være tilgjengelig for salg og antall gavekort som skal kunne kjøpes pr. bestilling.
  4. Velg når gavekortet skal være tilgjengelig for salg.
  5. Sett antall måneder gavekortet skal være gyldig.
  6. Velg hvor gavekortet skal være tilgjengelig for salg.

Du kan legge ut så mange forskjellige verdier som du selv ønsker.

Publiser gavekort salget

Nå gjenstår det bare å publisere salget. Dette gjør du ved å gå til ”Endre” og så trykke på publiser.