Hvordan får jeg tilgang på gavekort funksjonen?

Foreløpig er gavekort-funksjonen vår kun tilgjengelig ved etterspørsel. Ønsker du tilgang? Ta kontakt med oss på support@ticketco.no eller via chat.

Når får jeg pengene for gavekort-salget mitt?

Pengene for gavekort salget blir ved kjøp liggende på vår klientkonto. Denne klientkontoen er en skjermet konto hvor pengene ligger trygt inntil videre.

Når kunden bruker gavekortet sitt vil beløpet kunden bruker bli registrert som en betaling på det arrangementet de kjøpet billetter til. Dette betyr at pengene går inn på det arrangementet og blir utbetalt sammen med resten av pengene for dette arrangementet. Om du har A-konto utbetalinger får du pengene fortløpende for de gavekortene som brukes. Det vil da også dukke opp på bilaget for utbetalingen som kjøp gjort på gavekort.

Hvordan beregner TicketCo provisjon på gavekortene?

Vi beregner provisjon på gavekortene etter hva de brukes på. Dersom et gavekort brukes til å kjøpe en billett til 200 NOK så vil vi beregne provisjon på dette beløpet.

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Du bestemmer selv hvor lenge gavekortene du selger skal være gyldig. Denne tiden settes i antall måneder fra kjøp. Den eneste regelen her er at det minimum må være gyldig 12 måneder fra kjøp.

Hva skjer når gavekortet går ut på dato?

Når gavekortet går ut på dato vil gavekortet ikke lenger kunne brukes og pengene som står igjen på gavekortet blir overført til deg.

Hva skjer med de gavekortene som ikke brukes?

Om du har restbeløp for gavekort-salg stående på vår klientkonto vil disse overføres til deg når gavekortet utløper på dato.

Kan gavekortene brukes på nett?

Gavekortene kan benyttes til betaling både på nett og i vår arrangør-app.

Kan gavekort brukes til delbetaling?

Ja. Dersom verdien på gavekortet er lavere den det kunden skal betale kan man betale restbeløpet med kort eller kontant.

Om noen bare bruker deler av gavekortet, hva skje da?

Dersom noen bare benytte deler av gavekortet så vil restbeløpet bli stående igjen på gavekortet.

Sender TicketCo ut fysiske gavekort?

Nei. Det er derimot mulig å gjøre dette gjennom f.eks et trykkeri. Ta gjerne kontakt om du vil ha mer informasjon om dette.