Sesongkort-eventer fungerer stort sett på samme måte som vanlige eventer, men har fått en egen side i administratorverktøyet. For å få tilgang på denne må du kontakte oss på support@ticketco.no eller sende oss en melding via chatten vår.

Sesongkort introduserer to nye begreper i TicketCo.

Sesongkort-event

Et sesongkort event er en siden som kan inneholde ett eller flere sesongkort typer. Et sesongkort event har en tittel, ett bilde. en lenke og en beskrivelse.

Sesongkort-type

En sesongkort type består av en tittel og en pris. For eksempel "Sesongkort voksen" til 2000 NOK.

Opprette et sesongkort-event

Zoom

1. Gå til “Sesongkort” i hovedmenyen.
  2. Trykk på “Opprett nytt sesongkort-event”
  3. Legg inn relevante detaljer og beskrivelse.
  4. Trykk på “Fortsett”

Assosier enkeltarrangement

Du har nå opprettet eventet.

Etter at du har trykket på “Fortsett” (steg 4. over) vil du automatisk bli sendt videre til “Assosierte arrangement”.

Det neste vi må gjøre er å er assosiere eller tilknytte enkeltarrangementene som sesongkortet skal være gyldig for.

Dette gjør man enkelt ved å søke på arrangement på høyre side og trykke på den blå pilen for å legge til arrangementet i sesongkortet.

Zoom

Dersom du assosierer et arrangement uten salkart som har flere kapasiteter vil du bli bedt om å velge kapasitet. Dette for at systemet skal vite hvilken kapasitet som skal reduseres når noen kjøper et sesongkort. Her bør du velge kapasiteten som inneholder billettene til arrangementet. Du bør derfor tenke gjennom hvordan du oppretter enkeltkampene som skal assosieres.

Man kan bruke en blanding av arrangement med og uten salkart. Man kan ikke assosiere to arrangement med forskjellige salkart. Dette av logistiske årsaker.

Når du har lagt til de arrangementene du ønsker å legge til trykker du på “Lagre”.

Zoom

Legg til sesongkort-typer

Sesongkort-typer fungerer på samme måte som billettyper. Disse inneholder informasjon som: tittel, beskrivelse, pris, og begrensinger på når det skal kunne kjøpes.

Fyll ut den nødvendige informasjonen her og trykk på “Fortsett”

Legge til flere typer sesongkort

Man kan også legge til flere typer sesongkort. Dette vil for eksempel være ‘Sesongkort voksen’ og ‘Sesongkort barn’.

For å gjøre dette går du til “Assosier” inne på sesongkort-eventen og trykker på “Opprett ny sesongkort-type”. Fyll så ut relevant informasjon og trykk på “Lagre”.

Alle sesongkort-typer på samme sesongkort-arrangement vil fungere på samme måte. Ønsker du at det forskjellige typer skal være gyldige på forskjellige arrangement må du opprette flere sesongkort-arrangement.

Publiser arrangementet

Nå har du lagt inn alt som trengs for å starte salget av dine sesongkort. Gå til "Sesongkort-detaljer" og trykk på "Publiser".