TicketCo støtter også omgjøring av enkeltstående sesongkort til et “sesonghefte”. Det vil si at vi kan utstede et sesongkort i like mange enkeltbilletter som arrangementer som er tilknyttet sesongkortet. Eks: du har 10 kamper tilknyttet sesongkortet og ønsker å omgjøre sesongkortet til et sesonghefte. Vi vil da kunne gjøre 1 sesongkort om til 10 billetter hvor billettene er unike og hvor billett #1 kun er gyldig til arrangement #1 osv.

Dette gjøres ved å printe ut billetter fra vår arrangør app og krever derfor også en printer som er støtte av vår app.

Vær obs på at når man velger å utstede et sesongkort til sesonghefte vil det opprinnelige sesongkortet bli gjort utgyldig i vårt system. Dersom man ønsker kan man gjøre om sesongheftet tilbake til ett fullstendig sesongkort. Da vil de kampene hvor det er brukt sesonghefte ikke være mulig å scanne inn.

Det er kostnadsfritt å omgjøre et sesongkort til sesonghefte i og med TicketCo belaster sin billettavgift på det opprinnelige sesongkortet som blir solgt.