TicketCo har også en verifiserings-app til Android enheter. Denne lar deg scanne billetter i døren fra din Android-telefon eller nettbrett.

Denne løsningen lar deg verifisere billetter ved inngang. Det eneste du trenger er en konto hos oss og TicketCo-appen på din Android telefon eller nettbrett og du er klar for å verifisere billetter.

Hvordan går du frem?

1. Åpne "Play Butikk" på din enhet.
  2. Søk etter TicketCo.
  3. Trykk deg inn på "TicketCo - Arrangørapp"
  4. Trykk på "INSTALLER"

Appen lastes nå ned og vil legge seg blant dine apper og på hjem-skjermen din.

Logg deg inn!

Etter at appen er installert kan du logger du deg på med samme brukernavn og passord som du bruker for å logge på administratorsiden på TicketCo.no.

Dersom du ikke finner appen i Play Store

Dette kan bety at enheten din ikke støtter appen vår. Se "Systemkrav" under.

Systemkrav

For å bruke appen trenger du Android versjon 5.0 eller høyere. Husk å sjekk at din telefon støtter denne versjonen eller prøv å oppdater telefonen eller nettbrettet før du installere appen.

Dersom du finner Appen i Google Play Store betyr det at enheten din støtter TicketCo-appen.