Enklere og kjappere

Gruppe QR-koder gjør det kjappere og enklere for både deg og ditt publikum å komme inn på arrangementet ditt. I stedet for å motta 5 eller 10 enkeltbilletter vil dine kunder motta en enkelt billett som inneholder hele kjøpet. Dette kan for eksempel være en kode for flere billetter eller en kode for både inngangsbilletten og t-skjorten de har kjøpt på forhånd.

For arrangøren betyr det at man får en mye raskere innsjekk fordi dine kunder ikke lenger trenger å bla i billettene på telefonen.

Kan jeg dele opp en gruppe QR-kode?

Alle billetter med gruppe QR-kode inneholder enten en lenke til enkeltbillettene i bestillingene samt QR-kodene for hver enkelt billett/vare. Du kan også finne hver enkelt billett/vare under rapport inne på arrangementet den er solgt til. Mer om dette her.

Husk at en gruppe-kode også kan brukes flere ganger (se video over). Man kan med andre ord enkelt videresende enten en enkelt billette eller hele koden.

Hvilket utstyr trenger jeg for å scanne gruppe QR-koder?

Gruppe QR-kodene er støttet i både vår Android og iOS app. Pass på at appen er oppdatert og du skal ha alt du trenger.

Hvordan skrur jeg på gruppe QR-koder?

Gruppekoder sendes ut til alle som bestiller mer enn to billetter om gangen. Koden vil da inneholde alle billettene i kjøpet.

Kan jeg skru av gruppe QR-koder for mine arrangement?

Ikke foreløpig.