For å selge billetter i døren med en iZettle må du første koble sammen din terminal med iOS enheten du skal bruke til billettsalg. Dette er veldig enkelt. Ta en titt på iZettle sin egen hjelpevideo. OBS! Vi gjør oppmerksom på at for å bruke iZettle sammen med TicketCo må du aktivere iZettle i din TicketCo app. Se steg 7 under.

Se iZettle sin egen dokumentasjon her.

Steg for steg:

1. Skru på kortleserenSkru på kortleseren ved å trykke inn den svarte av/på-knappen på venstre side av terminalen. Terminalen er på når skjemen lyser opp. Det kan ta opp til 45 sekunder før terminalen skrur seg helt på. Er den helt ny, kan terminalen ha nesten tomt batteri. Husk derfor å lade terminalen om skjemen ikke skrur seg på.
  2. Aktiver bluetooth på kortleseren - Press og hold den grønne OK-knappen i 5 sekunder. - Slipp knappen når bluetooth-ikonet i hjørnet øverst til venstre begynner å blinke.
  3. Aktiver bluetooth på din iOS-enhet (iPhone/iPad/iPod touch) - Åpne innstillingene på enheten og skru på Bluetooth - Vent på at "iZettle ###" dukker opp i listen og trykk på den for å koble til. (### er de tre siste tallene i serienummeret som du finner bak på terminalen.)
  4. Bekreft sammenkobling på kortleseren Bekreft sammenkoblingen på kortleseren ved å trykke på den grønne OK-knappen.
  5. Bekreft sammenkoblingen på iOS-enheten- Vent et par sekunder og trykk så på "Koble til / Pair" på iOS-enheten.
  6. Åpne TicketCo-appen - Terminalen er koblet til riktig når skjermen på kortterminalen sier "Sett inn kort" eller "Insert/Swipe card" når TicketCo-appen er åpen.
  7. Aktiver iZettle salg - Gå til "innstillinger" i TicketCo appen. Her finner du en instilling som heter "iZettle innstillinger". Her vil du set et brukernavn og passord.- Skriv ned passordet på og trykk på "iZettle innstillinger".- Skriv passordet inn i passordfeltet og trykk på "logg inn".

Du har nå aktivert iZettle-salg på denne enheten. Dette trenger du bare å gjøre en gang per enhet. Det er samme brukernavnet og passordet som skal benyttes om du skal ha benytte deg av flere enheter.

Om du ikke finner ditt iZettle-brukernavn og passord under "iZettle innstillinger" ta kontakt med oss på support@ticketco.no.