TicketCo har utviklet en egen mobil løsning for verifisering av salg av billetter. Denne løsningen lar deg selge billetter i døren, på stand eller hvor som helst. Det eneste du trenger er en konto hos oss og TicketCo-appen på din iOS enhet og du er klar for å selge billetter.

OBS! Ticketco-appen er foreløpig bare tilgjengelig på iOS.

På iPhone

1. Åpne "App store" på din enhet.
  2. Søk på TicketCo.
  3. Trykk på installer.
  4. (Log inn med din egen Apple ID-konto om nødvendig)

Appen lastes nå ned og vil legge seg på hjem-skjermen din.

På iPad

Appen vår er teknisk sett en iPhone app og man må derfor søke på iPhone apper når man bruker en iPad. Følg instruksjonene under for å installere TicketCo-appen på din iPad.

1. Åpne "App store" på din enhet.
  2. Søk på TicketCo.
  3. Velg "kun iPhone" i filteret oppe til venstre.
  4. Trykk på installer.
  5. (Log inn med din egen Apple ID-konto om nødvendig).

Appen lastes nå ned og vil legge seg på hjem-skjermen din.

Logg deg inn!

Etter at appen er installert kan du logger du deg på med samme brukernavn og passord som du bruker for å logge på administratorsiden på TicketCo.no.