Når du selger en billett i TicketCo appen kan du velge å dele en betaling på kort og kontant.

Dette gjør du ved å aktivere mikset oppgjør inne i innstillingene på appen.

Når du har gjort dette så vil "kontant" knappen bli erstattet med en "Mikset" knapp. Når du velger denne kampen kan du velge å fordele beløpet på for eksempel kort og kontant.

1. Velg "Mikset" som betalingsmåte
  2. Legg inn beløpet kunden ønsker å betale på kort i iZettle-feltet
  3. Trykk på "Kontant" teksten for å legge inn det resterende beløpet som kontant.
  4. Trykk på "Fullfør betaling" i bunnen av skjermen.